Besparen met LED verlichting vindt klantenservice belangrijk


100% niet-goed-geld-terug

BesparenmetLEDverlichting.nl hanteert een 100% niet-goed-geld-terug garantie van 14 dagen. Retourneren kan via het retourformulier.

Wij verzoeken u om gedurende de tijd dat het product in uw bezit is om hier zorgvuldig mee om te gaan, evenals met de verpakking. Graag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, graag het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.

Twee jaar garantie op LED lampen!

Door onze kwaliteits eisen aan de LED lampen kunnen we 2 jaar garantie geven. Als de LED lamp binnen deze periode niet meer goed functioneert, kunt u de lamp terug sturen via het retourformulier en zullen wij zorgdragen voor passende vervanging.


Uitstekende Service

BesparenmetLEDverlichting streeft ernaar de best mogelijke service te bieden. Je kan ook altijd voor advies bellen of mailen.
 Opmerkingen ter verbetering van onze werkwijze en/of van onze producten horen we graag en we stellen je op de hoogte wat we met je opmerkingen gedaan hebben.

Vragen?

Heeft u vragen over ons productaanbod of hulp nodig bij een probleem? Kijk eerst bij onze veelgestelde vragen of uw vraag erbij staat. 

Is dit niet het geval? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen naar info@besparenmetLEDverlichting.nl of te bellen naar 038 – 7001210. We zullen ons best doen voor een passend antwoord.

http://us.cdn2.123rf.com/168nwm/so47/so471212/so47121200034/16874332-button-data-privacy.jpg

Privacy en algemene voorwaarden

BesparenmetLEDverlichting vindt privacy erg belangrijk. De gegevens die wij ontvangen om de bestellingen uit te voeren worden alleen aan derden verstrekt als dat noodzakelijk is om de bestelling uit te voeren. 

BesparenmetLEDverlichting heeft algemene voorwaarden om de rechten en plichten van BesparenmetLEDverlichting en de klanten vast te leggen.

Share |