Led lampen kopen

LEDspot

Led lamp

TL LED

Ledspot

Led gloeilamp

TL Led

     

LED verlichting dimmen

LED Bouwlamp

Noodverlichting

Led verlichting dimmen

Led bouwlamp

Noodverlichting

     

Led Lampen kopen, en bespaar 60% energie

De voordelen van led lampen kopen ten opzichte van traditionele lampen is enorm. Behalve dat leds weinig energie gebruiken en weinig warmte afgeven, zijn ze ook nog eens bijzonder duurzaam. Door de minimale afmetingen kunnen ze voor vrijwel elke toepassing worden gebruikt.
U kunt deze led verlichting gerust de gehele avond en nacht laten branden zonder dat uw energiekosten de pan uit rijzen.

Led lampen kopen die 20x langer mee gaan

Met een levensduur van gemiddeld 40.000 branduren zijn de iets hogere aanschafkosten van led verlichting snel weer terugverdient. Ter vergelijking: een gloeilamp of halogeenlamp heeft een gemiddelde levensduur van 1500-2500 branduren.
Leds gaat dus zo´n 20x langer mee! Als je dat optelt bij een besparing tot wel 90% dan is de rekensom snel gemaakt.


Led lampen kopen met prettige kleuren

Led verlichting is verkrijgbaar in diverse kleuren. Dus ook voor thuis zeer geschikt als sfeerverlichting. Wilt u de led verlichting dimmen? Geen probleem. In ons assortiment hebben wij een ruime voorraad met dimbare led verlichting.

Led lampen kopen van A kwaliteit

Onze led verlichting asortiment bestaat uit de nieuwste generatie led lampen van de bekenste en betrouwbare merken. Wij kunnen elke lamp evenaren of het nu gaat om kleur of/en feldheid gaat. Dus of het nu gaat om helder wit of warme wit, een kleurtje om de juiste sfeer en warmte te krijgen, bij ons bent u aan het juiste adres.

Led verlichting kopen, hoeveel kut u besparen ?

Met onze besparings calculator kunt u snel en eenvoudig berekenen wat uw investering voor een besparing oplevert. Uiteraard is het niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook voor het Millieu!

 

Ook voor advies op maat kunt u bij ons terecht.
Zoekt u iets speciaals? Neem dan contact op.


Blogberichten

13-05-2015 22:28
Led TL

Wat zijn eigenlijk LED’S, Het zijn halfgeleiders die licht geven als er stroom doorheen komt. Led’s zullen de commerciële markt veroveren aangezien ze niet alleen veel goedkoper zijn, maar ook nog eens beter voor het milieu, en een veel langere levensduur hebben. De traditionele gloeilamp is nog steeds aanwezig maar dit komt doordat de gloeilamp in zijn aanschaf goedkoper is op korte termijn. Maar steeds meer mensen zien in dat de gloeilamp op lagere termijn juist een hele dure oplossing is, aangezien het verbruik vele malen hoger ligt, en daarnaast het milieu onnodig belast.

Maar daarentegen wordt de aanschafkosten om LED Lampen kopen ook steeds lager, waardoor de overstap steeds makkelijker wordt. Maar het feit blijft dat de LED lampen tot wel 90%  besparen op de energiekosten, en het ook nog eens is voor het milieu.

Dus alle reden om er eens goed na uw budget kijken of het in uw vermogen ligt, om led lampen te kopen. En waarom niet starten met een klein gedeelte en dit dan verder uitbouwen. Sommigen van onze klanten schaffen leds aan als de traditionele gloeilamp het begeeft, en deze vervangen deze dan door Led lampen, totdat ze uiteindelijk alles hebben vervangen. Zo blijven de investering kosten laag, maar werk u toch toe naar een enorme besparing.

Als we de geschiedenis bekijken is het ook niet raar dat het enige tijd duurt voordat de Led lampen uiteindelijk de markt heeft overgenomen,. De gloeilamp zelf heeft er 70 jaar over gedaan voordat ze de kaarsen, olielampen, gaslampen hadden overgenomen. In 1809 had Humprey Davy de eerste eenvoudige gloeilamp ontwikkeld. In 1820 werd de Gloeilamp weer iets verbeterd door Warren De La Rue, maar deze lamp was te duur voor commercieel gebruik. Totdat Thomas Edison een gloeilamp creëerde die gebaseerd was op een gloeispiraal in een vacuüm omgeving, hiedoor werd het uiteindelijk betaalbaar voor de consument, en werd het in 1879 op de markt gebracht.

Hoewel vele denken dat de LED’s  vrij nieuw zijn, ontstond de eerste led er al in 1907. Alleen moest het nog veel hindernissen overwinnen. Aangezien de LED'S niet efficiënt werkte onder kamer temperatuur,  moesten ze destijds nog ondergedompeld worden in vloeibaar stikstof, om optimale prestaties te verkrijgen.

De LEDS werden daarna voor allerlei andere doeleinden gebruikt zoals bijvoorbeeld als indicator verlichting, rekenmachines, digitale horloges, en test apparatuur, aangezien ze toen ook allerlei kleuren LED’S konden maken.

Maar pas in 1980 toen de Gallium Aluminium arsenides (GaAIAs) werden ontwikkeld die 10 keer heldere waren dan de gebruikelijke leds, maakte de LEDS  een snelle groei door.

Dit heeft geleid tot de eerste ledzaklamp die in 1984 op de markt kwam.

Een belangrijke doorbraak kwam in 1997  wanneer de "hoger helderheid" LEDS kosten efficiënt gemaakt konden worden. En dat is tot nu toe alleen nog maar verbeterd, zoal bijvoorbeeld door de invoering van kwantumdots of microscopische kristallen.

 

Waarom led lampen kopen?

Een led lamp wordt vrijwel niet warm zoals bij een gloeilamp, wat inhoud dat het geen energie verliest.  Ze zijn ook nog eens duurzaam, aangezien ze ingekapseld zitten, hierdoor kunnen ze veel meer tegen trillingen en schokken, en gaan ze tot wel 50 keer langer mee. Daarnaast besparen ze tot wel 90 % energie t.o.v. de traditionele gloeilampen of TL lampen. De Leds zijn ook veel sneller helder als de gloeilamp, en ze nemen veel minder ruimte in.

Leds produceren ook geen ultra-violet licht die bijvoorbeeld stoffen kunnen beschadigen. Ze zijn licht en milieu vriendelijk. En je kunt ze in alle kleuren krijgen ook als sfeer verlichting, zonder dat er gebruik wordt gemaakt van filters,  waardoor er dan weer energie verloren zou gaan.

Dus wacht niet langer met Led lampen kopen, want het is goed voor uw portomonee en het is beter voor het Milieu!

Lees meer

Archief weergeven.

Share |