Bedrijfs oplossingen

Om over te stappen van TL/gloeilampen naar LED verlichting is een grote stap. Wij bieden u een passende oplossing voor al uw verlichting in en om Uw bedrijf.

Eventuele bestaande armaturen worden door ons verwijderd en milieuvriendelijk afgevoerd.
Bij ons aangeschafte armaturen kunnen ook door ons worden geplaatst.

Eventuele aanpassingen in uw installatie kunnen wij ook voor u verzorgen.

Neem vrijblijvend contact op om een over een oplossing en/of een vrijblijvende offerte te laten maken.

Subsidie 

Het is duidelijk dat de omschakeling van conventionele verlichting naar LED-verlichting een duurzame investering is in energiebesparing. Vanwege deze investering zult u als ondernemer het financiële voordeel hiervan pas merken in het jaar na aanschaf.

Fiscaal voordeel over alle kosten
Omdat onze regering het belang van de omschakeling naar duurzame verlichtingsbronnen inziet, krijgt u als ondernemer een fiscaal voordeel in het jaar waarin u de verlichting aanschaft, de zogenaamde Energie Investeringsaftrek (EIA). Dit voordeel beperkt zich niet slechts tot de verlichtingselementen, maar omvat ook alle kosten die gemaakt worden om het product in werking te stellen. Denk hierbij aan de kosten voor het aanpassen van de installatie en de montagekosten.

Besparing van 44%
Aangezien u de energie-investeringen direct van de fiscale winst mag aftrekken, levert u dit een bruto besparing op van ongeveer 44% van de aanschafprijs van de verlichtings componenten. Uitgebreide informatie over de voorwaarden en procedure kunt u vinden in dit document .

tevens is er een energielijst 2010 door hier te klikken kunt u deze downloaden Om de EIA aantevragen klikt u hier 

Mocht u naar aanleiding van de subsidie regeling nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen door hier te klikken.

LED Straatverlichting - Compact - Testudines(S)

LED Straatverlichting - Compact - Testudines(S)

LED voor Agrariërs; LED voor Parkeerplaats; LED voor Straatverlichting
€ 244,00
Share |